30:e December

God Jul i efterskott!! :D
Har varit hemma i Sverige över julen och jag har nog aldrig varit så lycklig över att bara vara hemma. Så efterlängtat!! Nio dagar...fast det gick alldeles för fort och nu har jag släpat min enorma reseväska hela vägen från Sverige genom flygplatsen, tågstationerna, upp för mina sju våningar (jag var nära på att dö kan jag säga) och nu sitter jag här i min lilla lägenhet, ensam, i Paris igen... Men det blir bra! Min kompis Emmi kommer och hälsar på snart (ikväll) så ska dra iväg och hämta henne från stan. Hade varit skönt att få vara hemma i en månad och bli riktigt uttråkad bara...

Lite bilder från jullovet hemma i Hälsingland:


Super Dog

Nicole

Outside our house

Christmas dinner!! :D And the best stuffing ever..

Dave in his favorite spot

Söndag 16:e

Tänkte att jag skulle försöka göra pepparkakor förra veckan! Hade lyckats få hem alla dom jobbiga kryddorna (på franska!), allt gick fint tills jag öppnade mjöl packetet. Den hade en konstig brun färg, men jag tänkte "Åh jag kör på ändå" för jag orkade inte klä på ungarna alla vinterkläderna och gå till affären. Men så gick det ju åt helvette såklart. Dagen efter när jag öppnade kylen och petade på degen var den stenhård. Fast den var god iaf. Kanske testar igen nu i veckan...
I helgen var jag och kollade på The Hobbit på en bio vid Opera. Så bra!! Har saknat Gollum :)


Tried and failed to make gingerbread...it was the flours fault.

Out running on saturday!! (To make room for the christmas dinner...)

Pizza with the girls at my place

Onsdag 12:e

Ikväll efter jag slutat jobba gick jag till Franprix, köpte choklad, ost och kex, och träffade Jenny och Ginger hos Emma och Sofia för att säga hejdå. Jaa, nu börjar alla åka hem. Och utav dom är det bara jag som kommer tillbaka. Känns jättesorgligt :( Fast vem vet?...dom kanske ledsnar på snön i Sverige...hoppas jag...
Förra veckan var vi på ett jättebra cocktailställe vid Odeon där vi köpte en cocktail för 13euro var, och så kom det fram en tjej klädd i kimono som gav oss sushi! Tydligen var det Japan tema då och så fick man sushi on the house. Det tackar man inte nej till!

Taking a break from christmas shopping on monday...

The sushi we got for free with our 13euro cocktails just because they had a special Japan theme!
Making pancakes today with Tess. My cooking skills are getting pretty awesome...
Today was the last time I saw Jenny before she goes back to Sweden. Can't believe its been three months...
<3

Söndag 9:e

Två konserter på två kvällar och nu ligger jag halvdöd i soffan. Men värt det!!!
I fredags var jag ute och sprang i slasksnö (första snön i år) i skogen. Hardcore av mig tyckte jag. Senare blev det Chris Brown i Bercy arenan med Jenny, Emma och Ginger där vi trängdes med alla hans fans. Själv är jag ingen super fan, men showen var rikigt bra! Han dansade som en galning i två timmar, fattar inte hur han orkar!
Efter det blev det efterfest på Palais Maillot där vi lyckades ta oss in på vip området där Chris satt och sjöng med dj:n. Vi kunde inte komma ända fram till honom eftersom han hade galna vakter framför honom som tryckte bort alla, men han var inte många meter bort! Och han var high as a kite...
Lördag var vi väldigt trötta och bakis eftersom vi hade lagt oss 8 på morgonen. Smart... Fast proppade i oss skräp mat, en massa kaffe och sen var vi nästan bra igen. Så jag, Jenny och Klara drog tillbaks till Bercy för att kolla på Swedish House Mafia. Och det var en av dom bästa sakerna jag gjort!! Det var hur mycket folk som helst som dansade, drack, skrek och var allmänt överlyckliga. Det var helt galet! Går inte ens att förklara, men lägger upp lite bilder.
At the Swedish House Mafia concert:
 





Jenny
Klara and me. Some nice guys who let us sit on their shoulders (poor them...)

Tisdag 4:e

Blev en rätt så lugn helg ändå. Annas "ordentliga" födelsedagsfirande blev hemma hos mig med Jenny (usa), Hanna och några flaskor vin. Inte helt fel!
På dagen var det Jo's födelsedagskalas. Helt vilt. Jag och Jenny (sverige) satt och målade alla tjejernas ansikten till fjärilar och lite vad som helst. Ingen grät så så hemska kan dom inte ha sett ut iaf. Tjejerna var uppkädda till prinsessor och killarna skulle vara magiker men dom var lite vad som helst. Det blev även en massa lekar, godis, tårta, och sånt som brukar finnas på kalas. Plus en enhörning-piñata.
På söndag gick jag och Jenny (sverige) på en långpromenad i Bois de Boulogne i det soliga vädret. Åt en toast och drack kaffe på en liten uteservering.
Igårkväll när jag hade slutat och precis stängt in mig i min lägenhet ringde det på mobilen. Det var mamman som undrade om jag kunde komma ner till deras lägenhet igen och ge Tess en godnatt puss för jag hade glömt det och hon kunde inte sluta gråta. Gick ner och hon var alldeles tårögd. Kände mig som en hemsk människa.


Princess Josephine at her birthday party
Saturday night was spent with Anna, Jenny (usa), Hanna, some wine and my tiny sofa.

Sunday at Bois de Boulogne with Jenny

Fredag 30:e

Har suttit barnvakt ikväll till midnatt. Det går så mycket lättare att lägga dom nu än vad det gjorde förr. Allting går lättare faktist. Fast kvällar är aldrig jobbiga egentligen...dom sover och jag får kolla på serier. Hann se klart sesong 2 av Awkward inatt.
Köpte en liten "kit" till Jo för hennes födelsedag som man kan göra små feer utav gips, och sedan måla dom. Så det har hon, jag och Tess suttit och hållt på med ikväll. Tror att jag kanske tyckte det var roligare än vad dom tyckte faktiskt...jag satt och målade i över en timme medan dom var klara på några minuter...
Igår var det Annas födelsedag, så vi och två till gick ut på en mysig liten bar och drack cocktails. Ska även ut på lördag och fira "ordentligt". Antagligen med förfest i min lilla studio. Jag har tydligen den största så blir att vi hamnar här. Den är inte stor.
Iförrgårkväll var vi hos mormorns lyxlägenhet för att fira Jo's födelsedag. Blev god libanesisk mat med en väääldigt god chokladtårta till efterrätt (jaa jag ska ut och springa imorn...).
Nu ska jag kolla på lite Man vs Wild och sen lägga mig. Ska vara med och hjälpa till med Jo's födelsedags kalas imorn. Det ska komma 20 ungar. Hjälp.


At the park. "I don't like anything other than biscuits" Tess keeps telling me.




Me, Jo and Tess made fairies from the mould and paint fairy kit that i bought for Jo's birthday
RSS 2.0