Söndag 21

Vaknade tidigt fredag morgon för en klipptid 9.30 på Franck Provost skolan. Det var som en lektion, där frissör studenter fick klippa och tvätta håret på några "provkaniner", aka mig och några gamla tanter. Tog tre timmar för dom var tvungna att vänta på läraren att komma och kolla hela tiden om dom hade gjort rätt, men lätt värt det! Kostade bara 11 euro och blev jättenöjd! Dom lockade även till det snyggt efteråt! Får lägga upp en bild på hur det blev sen.


Fredag kväll var jag, Klara och Anna på metro party! Jättekul! Fast vääääldigt svettigt och trångt. Dom skapade ett evenemang på facebook, vem som helst fick komma, dom skrev tiden, vilken metro linje och vilken station man skulle träffas på, och sen invaderade alla en metro vagn! Dom hade musik, så alla sjöng, hoppade och skrek och hade skitkul. Lite läskigt i början när hela vagnen guppade och det kändes som man skulle klämmas ihjäl, fast man vänjde sig.






Igårkväll tyckte jag och Jenny att ta det var dags att ta det lugnt för en gångs skull. Så vi hade film kväll. Började med Love Actually, sen blev det lite Game of Thrones. När vi vaknade imorse var det 22 grader ute! Så vi bestämmde oss för att gå ut och upptäcka lite mer av Paris. Började med Parc des Buttes Chaumont, sedan tog vi metron vidare mot Sacre Coeur där vi köpte sallad och kaffe på Mcdonalds som vi tog med oss och åt alldeles nedanför kyrkan. Resten av eftermiddagen vandrade vi runt längs gatorna i Montmartre och kollade på tavlor.
22 degrees! At the end of October!!

Sacre Coeur in the distance (from Parc des Buttes Chaumont)








Nice ending to a long day!

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0