Söndag 28:e

I fredags fick Jenny sin födelsedagspresent; en resa till Disney Studios!! Det var en speciell grej där för halloween som hette "Terrorific Night" som var från 21-1 på natten och det var jätteläskigt!! Barn under 12 var faktist inte rekomenderade att gå... Så fort man kom in var det läskiga zombies som jagade en! Vi hann inte åka så mycket, men åkte bland annat Rock'n'Rollercoaster (bergodalbana som åker hur fort som helst, i mörker med hårdrock music). Kom hem 4 på morgonen eftrsom det tog så lång tid med nattbussarna..
Men vi orkade gå ut lördagkväll ändå! Blev VIP room den här gången. Äntligen en club med låtar man kan sjunga med till och inte bara techno!! I mitten av dansgolvet hade dom någon sorts rund plattform som snurrade som man kunde hoppa på.
Idag har jag mest varit bakis...inte bra.. Men var ute och sprang igår iaf! Nu på kvällen träffade jag Klara, Anna och Jenny (från USA) för lite middag och snack om vår resa till Amsterdam på torsdag! Vi ska åka buss hela vägen, gick på 12euro tur o retur. Vill åka NU!











Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0