Tisdag 30:e

Dag 2 av 3 hela jobbdagar, ända från 9 till 20 (23:30 ikväll). Tjejerna har lov. Igår var lugnt, hade bara Jo förr lillen var på dagis. Vi gjorde masker, gick och handlade, åt glass på Mcdonalds, och Jo var hur snäll som helst. Idag blev lite tyngre med båda, men det gick. På morgonen hade vi vår första "playdate". Vi gick till parken där vi träffade Klara med hennes 4-åriga pojke och lilla bebis flicka. Fast tjejerna var inte så särskilt intresserade i dom.. Sen gick vi och handlade grillad kyckling och en god chevre ost till lunch. Mardröm när man ska släpa in vagnen i mini affärerna och Jo gråter och klagar att hon har ont i benen trots att affärerna bara ligger några hundra meter från hemmet. Fattar inte...lyckades ju få henne att gå ända till musik skolan (tar ungefär 30 min att gå) utan klagomål.
Mamman har snackat med alla grannarna i byggnaden om vi får komma och knacka dörr hos dom imorn eftersom det är halloween (ingen stor grej i Frankrike), så imorn blir det trick or treating!! :D Och efter det blir det halloweenfest på Champs Elysees (utan ungarna..).
Har börjat med att försöka lära tjejerna lite engelska. Än så länge har jag lyckats med nummer till 10, lite djur, färger, "please", "thank you" och "Can I have..?", men har även testat låtar. Dom verkade inte så intresserade i låtarna så jag gav upp, men igår började Jo nynna på "Head, shoulders, knees and toes, knees and toes". Förstår inte hur hon kunde minnas den eftersom det var ett bra tag sen vi sjöng den och vi inte ens gjorde det så många gånger! Hade säkert med min vackra sångröst att göra..









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0