Lördag 1:a

Tror det är lugnt med choklad croissant ätandet ändå... 1 gång upp till för trapporna till min studio på sjätte våningen = brännda calorier för 1 croissant. Känns det som.
Var och träffade två till au-pairer idag, Elin och Ninna. Dom bor också ute i St- Germain en Laye området! Alla verkar bo därute.. (En förort lite väster om Paris. Tror jag). Vi fikade i parken vid Eiffel Tornet och tittade på turister och en människa klädd till gorilla som gick runt och skrämde folk.
Sedan tog vi metron till Montmartre området och satte oss på ett ställe utanför Sacre Coeur. Inte det bästa stället kanske (dyrt och turistigt), fast mackan var god! Sen gick vi in i lite godis affärer..
Nu har tjejerna kommit tillbaks också! Fick en kram av Josephine och Tess sa att jag är snäll. Så jag är nöjd! Vi gick en liten sväng till parken ikväll med mamman, och imorn blir det picknick och teater i Jardin du Shakespear.

Åhhh...har fått mitt franska SIM-kort nu men såklart ska det vara en massa krångel så att den inte funkar i min iphone..och jag köpte den inte med abonnemang ens..Kul... Ska gå till en Apple store iaf och se om dom kan göra nått.


Elin och Ninna


Choklad båt






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0